sobota 29. prosince 2012

Silvestr 2012/2013

Hare Kršna drazí oddaní a příznivci,

srdečně vás všechny zveme v pondělí 31.12. na farmu Krišnův dvůr, kde společně oslavíme poslední den roku 2012. Můžete se těšit na kírtany a lahodné prasádam. Dále bude na programu promítaní. Ve druhé části programu budeme mít možnost sledovat zajímavý film o vzniku chrámu v Chowpatty.
Bhajany a kírtany zahraje hudební skupina Nitáj-Gauránga bhajan band a samozřejmě nebude chybět ani divadlo, tentokrát s indiánskou tematikou.

Co přinese rok 2013 zůstává zatím pro většinu z nás velkým otazníkem. Z duchovního hlediska je tady ale Absolutní Pravda, která je věčná a neměnná a láskyplná oddaná služba Nejvyššímu Pánu nám umožňuje v nejistých podmínkách hmotné existence každý den prohlubovat náš vztah s Ním. Toto prohlubování můžeme zahrnout do svých novoročních předsevzetí a můžeme si být jisti, že každá, i jen malá služba Krišnovi, nebude nikdy zapomenuta a přinese nám prospěch.
Proto se pokusme těšit Krišnu našimi činnostmi každý den a nejlépe ve společnosti oddaných, kde díky vzájemné inspiraci můžeme dělat duchovní pokrok.

Těšíme se na vás
Vaši služebníci z farmy Krišnův dvůr


foto: www.ohnostroje-bocek.cz