pátek 7. června 2013

Na farmu suchou nohou :-)

Drazí oddaní a příznivci,
rádi bychom vás informovali o plánovaných úpravách v okolí farmy Krišnův dvůr, které už z části začaly a které mají za cíl zvelebit celkový vzhled farmy, dvora a příjezdové cesty, a podtrhnout tak skutečnost, že se opravdu nacházíme ve svatém dhámu, na posvátném místě, kde přebývají Božstva. 

Přístupová cesta do chrámu by měla být otevřená, čistá a jasná, aby každá živá bytost byla přitahována, měla možnost navštívit takové příznivé místo a udělat duchovní pokrok. Současná situace, kdy se v deštivém počasí musí každý brodit v oceánu bahna a louží, se díky těmto úpravám, stane rychle zapomenutou minulostí.
Představte si tu krásu, ať už jste host, sympatizant nebo oddaný. Přijíždíte k farmě po pěkné asfaltové cestě, auto zaparkujete na vyhrazeném prostranství před branou, suchou nohou projdete vstupní branou na vydlážděnou zdobenou cestu a ta vás dovede okolo květinových záhonů přímo ke vchodu do budovy. Otevřete dveře a ocitnete se ve velice malebné předsíni s vysokými dřevěnými skříněmi, které ukrývají množství pekně vyskládané farmářské obuvi.... - ehmm tedy... to je vlastně až další etapa – takže botník až v další fázi – teď se zaměřme na venkovní část 
Během terénních úprav se zpevňuje svah na dvoře farmy a v okolí stanu. Další úpravy se týkají již zmiňované asfaltové cesty, která naváže na stávající a prodlouží se až k bráně a také k cestě pokračující dál k lesu. Hlavní příjezd velkou branou bude pěkně vydlážděný a oba postraní vstupy pro pěší také – v hezkém obloukovitém tvaru.
Financování probíhá částečně přímo z farmářských zdrojů a část se hradí z příspěvků oddaných. Takovéto úpravy jsou samozřejmě velmi finančně náročné a proto touto cestou oslovujeme všechny isnpirované oddané, příznivce či sympatizanty s prosbou o finanční spoluúčast nebo o jakýkoliv jiný způsob podpory tohoto projektu. Jakákoliv vaše pomoc bude přímou službou Božstvům, proto získáte skutečný duchovní kredit, pěkné realizace a dobrý pocit, že i díky Vašemu přispění může mysl všech návštěvníků farmy směřovat k čistotě vnější i vnitřní, díky pěknému okolí.
S nabídkami se prosím obracejte přímo na Varnašrám Prabhua, který celý projekt zaštiťuje: 603215380.

Děkujeme Vám
Vaši služebníci z farmy Krišnův dvůr