pondělí 29. října 2012

Kurzy vaření ve Vlašimi úspěšně pokračují

V sobotu a v neděli (20.-21.10.) proběhl ve Vlašimi další ze série úspěšných kurzů vegetariánského vaření pořádaný ve spolupráci Spolkového domu Vlašim a farmy Krišnův dvůr. Hlavními šéfkuchaři byli manželé Ačjuta Gótra dás a Tungavidja deví dásí.Kurzu se zúčastnilo celkem 17 zájemců. Vyvrcholením kurzu byla nedělní exkurze Krišnova dvora s velkou vegetariánskou hostinou. Další kurz je plánován na jaro. Svoji účast přislíbil také šéfkuchař Hamsa Avatár dás. Všichni jste srdečně zváni, nezapomeňte se však včas zaregistrovat. Těšíme se na setkání s vámi.

středa 17. října 2012

Mezináboženský týden


Společnost pro mezináboženský dialog, o.s. pořádá od 18. do 27. listopadu Mezináboženský týden, určený pro společné setkávání věřících různých náboženských tradic, ale také k jejich setkávání s veřejností.
Cílem je alespoň tento jeden týden v roce věnovat intenzivnímu setkávání a poznávání nových přátel z jiných náboženských směrů, jejich náboženských zvyklostí, víry i stylu běžného života. Hnutí Hare Krišna, které je tradičním partnerem mezináboženského dialogu otevírá nejen tento týden své dveře zájemcům z celého spektra vztahů mezi Bohem a člověkem k návštěvě některého z našich středisek.

pátek 12. října 2012

Nový plakátek s pozvánkou na nedělní program


Pokud nám chcete pomoct s propagací, můžete si stáhnout plakátek ve formátu A4 v tiskové kvalitě, vytisknout jej a všude možně šířit. Děkujeme! Ke stažení zde.

Z vašich dopisů

3.10.2012

Dobrý den,

chtěla bych se zeptat, zda bude možné zakoupit na vašem internetovém obchodu výborné Krišnodvorské kokosky? :-) Já si je právě koupila dnes na ulici v Liberci a moc mi chutnali :-) Tak jsem se koukla na váš web a tam vidím obchod, tak jsem hned chtěla nějaké objednat... Měla bych zájem třeba tak o 10 balíčků. Děkuju :-)

Monika

čtvrtek 11. října 2012

Z vašich dopisů

10.10.2012

Chtela jsem moc krat podekovat za vsechno co jsme u vas dostali na farme. Byl to pro nas oba krasny zazitek.Vsechno na farme za tech kratouckych 4 hodiny bylo perfektni! Dekuji moc krat.Vlastne vam vsem chci podekovat, ze jste me inspirovali na odchod do ashramu "Hare Krsna hnuti" v Zagrebu. Tolik toho se chci naucit a udelat...

A nejkrasnesi je, ze vy na farme jste krasny, svetly prikad toho jak by zivot lidi vlastne mel vypadat. Budu se snazit, abyste mi zustali inspiraci pri organizaci Chorvatske farmy a ziti na ni.

Preji vam vsem na farme hodne uspechu, stesti a "jednoducheho zivota, hlubokeho mysleni"!

Jeste jednou moc krat dekuji.

Srdecni pozdrav,
Vesna